Nieuwsbrief

Zondagsvieringen

Indien u iedere week een liturgisch voorstel wilt ontvangen, vragen wij u om uw inschrijving te bevestigen door te klikken op de link.
Ik ga akkoord met de Voorwaarden
Wij danken u bij voorbaat voor uw interesse in ons initiatief.

Gebruiksvoorwaarden

We informeren u ook dat u door u te abonneren op onze nieuwsbrief, u ons de expliciete toestemming geeft gebruik te maken van gegevens van persoonlijke aard, maar enkel met betrekking tot de volgende punten:  ontvangen gegevens : e-mailadres, voornaam, naam, IP-adres van de afzender, raadpleging van de inhoud  behandeling : registratie, lezing, verandering en verwijdering  bestemming : we bewaren uw gegevens enkel met het doel u de Dominicanen van BelgIë-nieuwsbrief toe te sturen.  Verantwoordelijk voor de behandeling : Dominicains de Belgique vzw, Cloîtres St. Jean 3, 4000 Luik. U kan op elk ogenblik vragen om de verbetering of raadpleging van uw persoonlijke gegevens, alsook om de afschaffing van uw abonnement door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zondagsvieringen

© Schilde-Bergen
Parochie Onze-Lieve-Vrouw-ten-Hemel-Opgenomen
Voor sommige onderdelen worden meerdere suggesties aangeboden, zodat die teksten kunnen gekozen worden die het best aansluiten bij het thema van de homilie. Van de  teksten zijn  de auteurs niet altijd bekend.Waar dit wel het geval is, worden ze uitdrukkelijk vernoemd.